skip to Main Content

Salarisadministratie

Salarisadministratie

Van Berkel Accountants beschikt over een gespecialiseerde afdeling die zich uitsluitend richt op de salarisadministratie van onze klanten. Wij verzorgen voor u de complete salarisadministratie van uw onderneming. Dit heeft tegenwoordig meer om het lijf dan een periodieke salarisafrekening. Het vereist van de salarisadministrateur een gedegen kennis van de steeds wijzigende wet- en regelgeving die verband houdt met het totaalpakket van de salarisadministratie.

Van de aanmelding van nieuw personeel bij diverse instanties, tot het ondersteunen bij arbeidsrechterlijke vraagstukken: Van Berkel Accountants heeft de kennis in huis. Daarnaast kunt u een beroep doen op de salarisadministratie met vragen over verzekeringskwesties zoals het WAO-gat, pemba, WIA/WGA, ziekengeldverzekering en de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Door de snelgroeiende digitale ontwikkelingen en de toenemende zelfstandigheid van de ondernemer, werkt Van Berkel Accountants nu ook met een online salarispakket. Meer hierover leest u hier. Met specifieke vragen kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

Back To Top